Естетична дерматология

Естетична дерматология

SmoothEye®

SmoothEye® е новa и иновативна неинвазивна естетична процедура в режим Fotona SMOOTH® от широката гама лазерно третриране предлагано от Фотона.

 

Чрез нея се постига стягане на периорбикуларната област и намаляване на бръчките в околоочния контур.

 

SmoothEye® на Фотона значително стяга отпуснатата и старееща кожа на клепачите и периорбикуларна област.

 

Тази инновативна процедура на Фотона е с висока ефективност, кратък период на възстановяване и гарантиран максимален комфорт за пациента. Това я прави и изключително търсена.

След няколко последователни сесии с модерната лазерна апаратура на Фотона резултатът е подобрена еластичност, обща структура и обем на околоочния контур със значително намаляване на бръчките.

 

Революционният режим Fotona SMOOTH® на Фотона третира кожата по естествен начин, без кървене чрез прецизно и контролирано температурно нагряване. Това стимулира ремоделирането на колагена и инициира неоколагенезата. Оптичната енергия се доставя в уникална, подсекундна импулсна последователност, която предотвратява повърхностното термично натрупване и постига хомогенно нагряване в рамките на няколкостотин микрометра от третираната тъкан.

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


 

Сезонност - процедурата се извършва в есенно-зимния период 

 

Протокол на приложение - 2 до 3 процедури през 30-45 дни

 

Период на възстановяване - от 2 до 3 дни

 

Продължителност на процедурата - около 45 минути

 


 

 

За повече информация и консултация от специалист по естетична дерматология с цел обсъждане на възможностите за извършване на процецедура SmoothEye®  на Фотона може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.