Естетична дерматология

Естетична дерматология

Fotona3D®

Fotona3D® е иновативна естетична процедура за нехирургичен лифтинг на лице на Фотона.

 

Крайният ефект е постигането на подмладен и естествено изглеждащ външен вид.

 

Благодарение на разширените възможности на дължините на вълните Er:YAG и Nd:YAG, лазерната процедура Fotona3D® на Фотона осигурява 3 отделни измерения на третирането.

 

По този начин се третират както по-дълбоките и средните, така и повърхностно разположените съединителнотъканни структури на кожата. Това води до пълноценно третиране на нейните несъвършенства.

Допълващите се взаимно дължини на вълните Er:YAG и Nd:YAG на Фотона се прилагат последователно и синергично в 3 отделни стъпки: SmoothLiftin®, FRAC3® и PIANO®.

 

Стъпка 1D: SmoothLiftin®

Комплексната естетична процедура Fotona3D® на Фотона започва с революционно неаблативно Er:YAG интраорално (през устата) третиране. По този начин лазерната енергия стартира незабавно процесите на образуване на нов колаген (неоколагеногенеза). Ефектът е свързан с цялостно подобрение, стягане и еластичност на третираната тъкан. Тази първа стъпка намалява значително мимическите линии, назолабиалните гънки и периоралните бръчките (тип баркод).

 

Стъпка 2D: FRAC3®

Инновативният алгоритъм на Фотона продължава с втора стъпка, която ефективно допълва интраоралното третиране. Чрез нея се извършват контролирани микротравми в кожата за стимулиране на процесите на колагеногенеза, без нарушаване на нейната цялост. По този начин се третират повърхностните несъвършенства (видими линии), пигментите петна и зачервяването. Крайният резултат е постигане на младежка текстура и придобиване на цялостно равномерен тен.

 

Стъпка 3D: PIANO®

В хода на третата стъпка на Фотона се използва бръшинг техника (brushing technique) за бързо и безопасно загряване на кожата, което води до осезаемо стягане и лифтиране.

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


 

Период на извършване - без сезонна зависимост

 

Възстановителен период - без възстановяване

 

Протокол на приложение - обикновено 3 процедури през 30 дни

 

Продължителност на процедурата – около 30 минути

 


 

 

За повече информация и консултация от специалист по естетична дерматология с цел обсъждане на възможностите за провеждане на процецедура Fotona3D® на Фотона може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.