Естетична дерматология

Естетична дерматология

HaiRestart®

Стимулирането на растежа на косата с HaiRestart® на Фотона е нов и високоефективен метод за третиране на косопад. Този иновативено метод стимулира спящите космени фоликули и постига насърчаването на растеж на нова коса.

 

Режимът SMOOTH® HaiRestart® на Фотона се използва за прецизно и контролирано насочване на енергия в третираната област при осигурен максимален комфорт за пациента. Чрез него върху скалпа на пациента се прилагат ефективно и безопасно уникални по своята същност времеви и пространствени температурни импулси. Това повишава регенерацията на третираната област и активира растежа на нови космени фоликули.

Основните характерни особености на процедурата HaiRestart® на Фотона са:

  • Предотвратяване на по-нататъшна загуба на коса
  • Увеличаване на плътността и дебелината на косата
  • Активиране на растежа на нови космени фоликули
  • Няма възстановителен период
  • Няма болка

Уникалният патентов режим SMOOTH® на Фотона действа по неаблативен начин чрез прецизно насочени термични импулси. Лазерната енергия се доставя до тъканите лесно и ефективно, като нагряването на скалпа се постига по безопасен и контролиран начин. Общият ефект е нежно нагряване на кожата и активиране на растежа на нови космени фоликули, без причиняване на значителна аблация на епидермиса.

 

Редица клинични проучвания доказват високата ефикасност на HaiRestart® на Фотона и липсата на нежелани странични ефекти. Резултатите са свързани със значително подобрение на растежа на нови космени фоликули, повишаване плътността на косата и стабилизиране на процеса на косопад. Ефективността не зависи от степента и продължителността на андрогенната алопеция (AGA), както и от възрастта на пациента.

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


 

Сезонност - целогодишно

 

Протокол - 4 до 6 процедури на всеки 2 седмици

 

Продължителност – около 30 минути

 

 


 

 

За повече информация и консултация от специалист по естетична дерматология с цел обсъждане на възможностите за извършване на HaiRestart® на Фотона може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.