Клинична психология

Клинична психология

Консултация с клиничен психолог след раждането

Не всичко в живота се случва винаги по начина, по който искаме, сме си го представяли, чели или гледали по филмите.

 

Появата на малкия нов човек често пъти обърква напълно всички наши представи и фантазии за „идеалното бебе“, „добрите родители“ и др.

 

Определенията „добър“ и „лош“ родител не съществуват, макар и съвременният „идеален“ свят около нас да се опитва да ни ги вменява постоянно.

 

Физическата умора, личната история, семейната и социалната среда, изпитанията, пред които е поставена всяка семейна двойка са реални предпоставки за отключване на различни форми на психично страдание.

 

Консултация с клиничен психолог след раждането

Най-често, такива са постнаталната депресия, тревогите около здравето на бебето, чувството за вина, безсънието, паник атаките и др.

 

Всичко това на свой ред може да повлияе на отглеждането и възпитанието на Вашето дете. Защото само любовта невинаги и единствено е достатъчна.

 

На многото въпроси, на които невинаги можем да намерим съзнателен и логичен отговор, ще се опитаме да Ви помогнем с нашия консултант психолог.

 

За повече информация относно възможността да получите професионална подкрепа и съвет от клиничен психолог може да се свържете с Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.