Клинична психология

Клинична психология

Консултация с клиничен психолог

Консултацията с клиничен психолог и подкрепа е неизменна част от предоставянето на висококачествени здравни грижи в съвременната медицина.

 

Очакванията свързани с раждането на бъдещото дете, превъплъщението от двойка в семейство, процесът на самото раждане, новата роля на родител, първите месеци с бебе у дома и др. са свързани с прекрасни емоции и изживявания.

 

Неминуемо, обаче, те носят със себе си и нови предизвикателства и отговорност. Освен радост, щастие и еуфория, понякога те могат да отключат и отрицателни емоции като страх, тревога и умора.

 

Консултация с клиничен психолог

МЦ МАРКОВС Ви предлага възможност за разнообразни по своята същност и тематика професионални консултации в областта на клиничната психология. Нашата цел е да се погрижим в максимална степен за психологичното здраве на всяка отделна личност в семейството, включително и детето, като не забравяме и семейната двойка в нейната цялост.

 

За повече информация относно възможностите да получите професионална подкрепа и съвет от клиничен психолог може да се свържете с Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.