Клиника

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР МАРКОВС е лечебно заведение за извънболнична помощ. Разполага със собствена самостоятелна сграда на 7 етажа, проектирана специално за целта. На партерния (00) етаж са разположени регистратура, неонатологичен кабинет и специализиран кабинет по хранене и диететика. На 01 и 02 етаж са кабинети по акушерство, гинекология и други специалности. На 03 етаж са разположени две операционни зали и дневен стационар за наблюдение на пациенти до 48 часа. На 04 етаж са кабинети по дерматология, естетична дерматология и естетична гинекология. На 05 етаж са кабинети по обща медицина и други специалности. На 06 етаж има зала за обучение на пациенти и администрация.

 

МЦ МАРКОВС разполага общо с 25 кабинета, 3 манипулационни, 2 операционни и 3 стаи за наблюдение до 48 часа. Всички лекарски кабинети са просторни и оборудвани с модерна медицинска апаратура от най-висок клас.

 

В МЦ МАРКОВС цялата обстановка е изключително уютна, приятна и комфортна, със съвременно проектирани пространства. Всички пациенти са посрещани с усмивка и са обслужвани от компетентен, любезен и мотивиран административен персонал. Зоните за изчакване на пациентите са просторни, комфортни и прецизирани до последния детайл.

 

МЦ МАРКОВС се намира на комуникативно място - ул. Бадемова гора 20, кв. Стрелбище, гр. София 1404. Това е пресечка на бул. Гоце Делчев и е в непосредствена близост до Южния парк. Локацията е удобна за достъп чрез градски транспорт - метро, трамвай, тролей и автобус и има възможност за лесно паркиране.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!