Естетична гинекология

Естетична гинекология

Вагинално подмладяване чрез апарат Sectum

Вагиналното подмладяване чрез радиочестотен апарат Sectum е един от иновативните методи, които се използват в съвременната естетична гинекология за третирането на интимната област.

 

Използва се индивидуален, специално проектиран за целта вагинален апликатор.

 

Това позволява извършване на абсолютно безболезнени, неинвазивни и неоперативни процедури, траещи около 20 минути всяка.

 

След приключването им можете да се върнете веднага към ежедневната си дейност. За оптимални резултати и дълготраен ефект обикновено са необходими 3-4 процедури.

 

Вагинално подмладяване чрез апарат Sectum

Радиочестотната енергия произведена от вагиналния апликатор преминава през тъканите и провокира локално повишаване на температурата до 45 градуса. Това от своя страна води до резистентност и стимулация на фибробластите за производство на колаген и еластин, както и на топлинни шокови протеини. На свой ред последните стимулират секрецията на редица растежни фактори.

 

Комплексният ефект в областта на вагиналната стена се състои във възстановяване на дебелината и слоевете на атрофичния епител, появата на лактобацили, възстановяване на влагалищното pH и др. По този начин влагалището възвръща своята естествената влажност, като същевременно се подобрява еластичността и стегнатостта на вагиналната стена. В областта на вулвата се забелязва по-плътна и стегната кожа, което представлява значителен естетичен резултат.

 

МЦ МАРКОВС разполага с уникална за България биполярна радиочестотна апаратура Sectum, която има пълен контрол на потока на енергия между двата пръстена на работа. Интелигентната вградена система за контрол на температурата, прави методът високоефективен и абсолютно безопасен за работа.

 

За повече информация относно възможностите за преглед от специалист по естетична гинекология и извършване на вулвовагинално подмладяване с радиочестотен апарат Sectum може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.