Естетична гинекология

Естетична гинекология

Пакет "Следродилна грижа"

МЦ МАРКОВС има удоволствието да Ви представи една специално разработена програма за всяка дама, която е имала щастието да се превърне в майка.

 

Бременността и раждането подлагат организма и психиката на жената на огромен стрес. Обикновено поради увеличеното интраабдоминално налягане и тежест през бременността, травматичното вагинално раждане и редица хормонални промени, след него често пъти се усеща отпускане на влагалищните стени, изпускане на урина при физическо натоварване, болка и дискомфорт в интимната област и др.

Тези оплаквания се проявяват в по-лека степен в ежедневието, но могат да бъдат особено изразени при полов контакт. Родилките често съобщават за вагинална сухота (продължаваща през целия период на кърмене), рецидивиращи вагинални инфекции, липса на сексуално желание и намаляване на чувствителността при полов контакт.

 

Основна цел на програмата „Следродилна грижа“ ("Time for me") на МЦ МАРКОВС е профилактика и възстановяване на нормалната статика и тонус на влагалището и тазовото дъно.

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


 

Какво включва пакета "Следродилна грижа"?

  • Две процедури за вагинална ревитализация с радиочестотен апарат Sectum
  • Една процедура за вагинално стягане с високо интензивен ултразвук
  • Обработка на оперативен цикатрикс с 1 амп. PB serum (при нужда)
  • Плазмена терапия на цикатрикс от епизиотомия (при нужда)

Очаквани резултати

Вагинално стягане и повдигане, профилактика на стрес инконтиненцията, подобряване на сексуалния живот, корекция на белези след секцио или болезнен цикатрикс след епизиотомия.

 

За кого е подходящ?

За пациентки, родили преди повече от 3 месеца.

 


 

 

За повече информация относно възможността да поръчате пакет "Следродилна грижа" може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.