Естетична гинекология

Естетична гинекология

Лечение с PB серум

Белезите на кожата (цикатрикисите) се получават в резултат на хирургична намеса или трамва и представляват структурно изменена област, вследствие на естествен оздравителен процес.

 

Същестуват различни методи за премахването на белези - естетична хирургия, лазерни процедури и др. Относително отскоро в практиката се използва и нов иновативен метод - инжекционната терапия с рекомбинантни ензими.

 

Лечението с PB серум е първата терапевтична система базирана на рекомбинантни ензими, в чийто състав влизат ензимите Колагеназа, Липаза и Лиаза (в различни отношения). Това представлява едно от последните постижения на биотехнологиите, чрез които се третират и премахват по елегантен начин упоритите за отстраняване белези по кожата.

 

Ензимите в PB серум се използват при третирането на белези чрез подпомагане на анти-фиброзния ефект на хиалуроновата киселина. В допълнение, те понижават и елиминират аморфията, дезорганизацията и дисфункцията на колагеновите нишки в дермата и разрушават колагеновите стени във фиброзните възли.

 

Подходящи са за третиране на хипертрофични, атопични и келоидни белези, както и за третиране и превенция на пост-хирургична фиброза.

 

При третирането на мастни натрупвания PB серумът подпомага анти-фиброзния ефект на хиалуроновата киселина и стимулира липидния метаболизъм и разпадането на триглицеридите. Същевременно се намалява и обемът на адипоцитите в зоните с прекомерно натрупване на мазнини.

 

PB серумът е подходящ за използване при фиброза, комбинирана с мастно натрупване (например в областта над оперативен цикатрикс след Цезарово сечение, хистеректомия и др.).

 

Лечението с PB серум е абсолютно безопасно и 100% биологично.

 

За повече информация за извършване на преглед от специалист по естетична гинекология и обсъждане на различните възможности за третиране на упорити за премахване белези (цикатрикси) може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.