Естетична гинекология

Естетична гинекология

Цялостно вулвовагинално подмладяване по NRose

Уро-гениталната атрофия засяга около 75% от жените в климактериума и след менопауза. Симптомите най-често се изразяват във вагинална сухота, дискомфорт, рецидивиращи уро-генитални инфекции, болезнени полови контакти, намалена сексуална чувствителност, чувство за „смъкване“ и отпуснатост на влагалищните стени и др. До 85% от жените не говорят за тези проблеми. Уро-гениталната атрофия представлява едно хронично, прогресиращо заболяване, което може да бъде излекувано.

 

В МЦ МАРКОВС е въведен за първи път у нас уникалния по рода си холистичен протокол за интимна естетика и цялостно вулвовагинално подмладяване по протокола NRose.

Протоколът NRose включва комбинирането на серия процедури с радиочестотен апарат Sectum, поставянето на специален интимен филър с хиалуронова киселина в големите лабии и използването на козметични средства между процедурите. Целта е постигане на цялостно вулвовагинално подмладяване и ефективно лечение на уро-гениталната атрофия.

 

Основното средство и първата стъпка от протокола е използването на биполярния радиочестотен апарат Sectum за постигане на желания ефект.

 

Чрез неговия специално проектиран за целта индивидуален вагинален апликатор се стимулира локалното производство на колаген, еластин и топлинни шокови протеини.

 

Цялостно вулвовагинално подмладяване по NRose

Комплексният ефект в областта на вагиналната стена се състои във възстановяване на дебелината и слоевете на атрофичния епител, появата на лактобацили, възстановяване на влагалищното pH и др. По този начин влагалището възвръща своята естествената влажност и подобрява своята еластичност и стегнатост. След няколко процедури с радиофректния апарат Sectum се забелязва значително уплътняване и стягане на влагалището и кожата в интимната област.

 

Втората стъпка от протокола NRose включва поставянето на специално разработен интимен филър (Intense rose с PEG омрежител) в големите лабии. За него е характерно най-високата възможна концентрация на хиалуронова киселина (28 mg/ml)и омрежаването му с PEG. Това позволява оптимална биоинтеграция, максимално естествен резултат и ефективност.

 

Третият компонент от протокола NRose включва използването на специален гел (Rose rejuvenation gel) за ежедневна грижа между отделните процедури. Гелът съдържа патентована фракцонирана хиалуронова киселина, растежни фактори EGF, AFGF, BFGF, IGF-Q, VEGF и Трехалоза. Различният размер на молекулите на хиалуроновата киселина осигуряват многоизмерна хидратация и успокояващо действие, докато различните видове растежни фактори успокояват дразненето, намаляват възпалението, стимулират обновяването на кожата и водят до подмладяващ ефект.

 

Цялостното вулвовагинално подмладяване по протокола NRose в МЦ МАРКОВС включва извършването от лицензиран специалист по естетична гинекология на 4 процедури с радиочестотен апарат Sectum (през интервал от 4-5 дни), еднократното поставяне на интимен филър Intense rose в големите лабии и предоставяне на Rose rejuvenation gel за употреба между процедурите.

 

За повече информация относно възможностите за извършване на преглед от специалист по естетична гинекология и извършване на цялостно вулвовагинално подмладяване по NRose протокол може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.