';

МЦ МАРКОВС предлага в областта на Диетологията

МЦ МАРКОВС изцяло подчинява своята професионална дейност на вродения ни стремеж за непрекъснато подобряване на организацията на работа и качеството на предлаганите медицински услуги.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Предоставянето на висококачествени медицински услуги без психологична консултация и подкрепа е немислимо в съвременния свят.

МЦ МАРКОВС Ви предлага възможност за разнообразни професионални консултации в областта на психологията. Идеята е да се погрижим в максимална степен за психологичното здраве на всяка отделна личност в семейството, включително и детето, като не забравяме и семейната двойка като цялост.

Очакванията свързани с бъдещото дете, превъплъщението от двойка в семейство, процесът на самото раждане, новата роля на родител, първите месеци с бебе у дома и др. са свързани с прекрасни емоции и изживявания. Неминуемо, обаче, те носят със себе си и нови предизвикателства и отговорности. Освен радост, щастие и еуфория понякога те могат да отключат страх, тревога и умора.

На многото въпроси, на които не винаги можем да намерим съзнателен и логичен отговор, ще се опитаме да Ви помогнем с нашия консултант психолог.

За повече информация можете да се свържете с Вашия лекар или да се обадете в МЦ МАРКОВС.