';
Скъпи Приятели и Колеги! 
 
За нас е удоволствие да Ви поканим на IV-тия VISUS КУРС В БЪЛГАРИЯ,
който ще се проведе на 22 и 23 aприл 2023 год. на обичайното си място
в Софарма Бизнес Тауърс, гр. София. Традиционно, курсът се провежда
с подкрепата на GE Healthcare и Софарма Трейдинг.
 
За повече информация моля да се обадите в МЦ МАРКОВС.
 
Заповядайте, както знаете местата са ограничени!
 
Очакваме Ви!
МЦ МАРКОВС

От началото на март 2022 год. в МЦ МАРКОВС отваря врати нашия високоспециализиран център за наблюдение и проследяване на недоносени деца. 

На многото въпроси и големите предизвикателства свързани с отглеждането Вашето недоносено дете, страдащо от различни усложнения като бронхо-пулмонална дисплазия, интравентрикуларни кръвоизливи, ретинопатия и др. можете да потърсите отговор от нашите неонатолози, които имат огромен опит и работят във водещите неонатологични отделения в България. С тяхна помощ ще можете да осигурите тези специфични грижи, чрез които ще Ви бъде гарантиран един нормален темп на растеж и развитие на Вашето дете.

За повече информация и допълнителни въпроси може да се обърнете към Вашия лекар или да се обадите в МЦ МАРКОВС.

В началото на 2022 год. oтвори врати новата сграда на МЦ МАРКОВС. Очакваме Ви в комфортна обстановка, оборудвани с ултрамодерна медицинска апаратура за профилактика, диагностика и лечение. Нашият непрекъснат стремеж за усъвършенстване и развитие ни позволява с отговорност да се грижим за Вашето здраве и спокойствие.

Взаимно доверие, професионализъм и комфорт – това сме ние. 

Между 12 и 14 ноември 2021 год. в РИУ Правец се проведе XV-тия Обучителен курс по ултразвук в акушерството и гинекологията, организиран от БАУАГ.

Екипът на МЦ МАРКОВС се представи с няколко научни презентации . Бяха обсъдени възможностите за детайлно изследване на феталното сърце, приложението на ядрено-магнитния резонанс в акушерството, на Доплеровото изследване в гинекологията, както и някои клинични случаи с редки синдроми.

Проф. д-р Димитър Марков направи демонстрация на живо на преглед на феталната морфология.