';

МЦ МАРКОВС предлага в областта на Диетологията

МЦ МАРКОВС изцяло подчинява своята професионална дейност на вродения ни стремеж за непрекъснато подобряване на организацията на работа и качеството на предлаганите медицински услуги.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Предоставянето на висококачествени медицински услуги без психологична консултация и подкрепа е немислимо в съвременния свят.

МЦ МАРКОВС Ви предлага възможност за разнообразни професионални консултации в областта на психологията. Идеята е да обхванем в максимална степен както здравето на отделната личност, така и това на семейната двойка.

Очакванията свързани с бъдещото дете, превъплъщението от двойка в семейство, процеса на самото раждане, новата роля на родител, първите месеци с бебе у дома и др. са свързани с прекрасни емоции и изживявания. Неминуемо, обаче, те носят със себе си и нови предизвикателства и отговорности. Освен радост, щастие и еуфория понякога те могат да отключат страх, тревога и умора.

На многото въпроси, на които не винаги можем да намерим съзнателен и логичен отговор, ще се опитаме да Ви помогнем с нашия консултант психолог.