';

МЦ МАРКОВС предлага в областта на Диетологията

МЦ МАРКОВС изцяло подчинява своята професионална дейност на вродения ни стремеж за непрекъснато подобряване на организацията на работа и качеството на предлаганите медицински услуги.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Да бъдеш консултиран от водещия експерт по хранене и диететика в България е привилегия. Горди сме, че проф.д-р Донка Байкова е част от нашия екип. Динамичните времена, в които живеем поставят все по-големи изисквания към здравето и начина ни на хранене. Все повече се говори за здравословно хранене и все повече хора търсят консултация със специалист. Развълнувани сме, че най-добрият и известен специалист по хранене и диететика е сред нас. В професионалната си кариера проф. Байкова е помогнала на хиляди пациенти:

  • Да отслабнат и нормализират наднорменото си тегло
  • Да нормализират поднорменото си тегло
  • Да преодолеят хранителното си разстройство
  • Да постигнат програмирано увеличаване или намаляване на теглото си през бременността – превенция на здравословни проблеми
  • Да подобрят качеството си на живот при хронични заболявания – метаболитен синдром, захарен диабет тип II, дислипидемия, подагра, артериална хипертония и др.
  • Да допълнят терапията си с диетичен хранителен режим при онкологични, автоимунни, стомашно-чревни, бъбречни, жлъчно-чернодробни, панкреасни, сърдечно-съдови болести и др.
  • Да подпомогнат възстановителния си период след прекарано тежко заболяване или оперативна интервенция
В МЦ МАРКОВС ще получите професионална консултация, в хода на която ще бъде оценен Вашия хранителен статус и ще Ви бъдат предписани съвети и препоръки за промяна в начина Ви на хранене. Вашето лечение ще бъде проследявано внимателно от проф. Байкова и заедно, стъпка по стъпка, ще овладеете принципите на здравословното хранене.